کارنامه مدرسه

    قبلا در مطلب دیگری به نقد و بررسی کارنامه های مدارس نرم افزار همکلاسی پرداختیم. استقبال کم نظیر مدارس از این کارنامه مدرسه با قابلیت های خارق العاده اش باعث شد تا در اینجا بار دیگر نگاهی داشته باشیم به فرایند استاندارد و بهینه سازی شده ی صدور کارنامه های مدارس توسط سیستم یکپارچه مدیریت مدارس همکلاسی.

کارنامه مدرسه

    نخستین گام به منظور صدور کارنامه در نرم افزار همکلاسی، ایجاد امتحانات و ورود نمرات دانش آموزان است. بدین منظور نرم افزار همکلاسی راههای بسیار آسان و متنوعی در اختیار قرار داده است که از آن جمله می توان به ورود نمرات از طریق سیستم توسط مدیر، ورود نمرات از طریق سیستم توسط معلمین (هر معلم تنها قادر به ورود نمرات دانش آموزان خود خواهد بود)، ورود نمرات از طریق فایل اکسل به صورت دسته ای توسط مدیر یا معلمین، ورود نمرات از طریق فایل اکسل نمرات ماتریسی نرم افزار دانا، و امکان فوق العاده ی ورود نمرات از طریق کارنامه دانا اشاره نمود.

نمونه کارنامه مدرسه همکلاسی

    پس از انجام نخستین گام که همان ورود نمرات به سامانه است، نوبت به ایجاد قالب کارنامه مدرسه می رسد. هر مدرسه با توجه به سطح و مقطع و نوع مدرسه، ممکن است به نوع خاصی از کارنامه مدرسه نیاز داشته باشد که اطلاعات ستون های خاصی در آن ذکر شده باشد یا نباشد. قالب کارنامه در واقع نحوه نمایش نمرات کارنامه به دانش آموزان و اولیا را هنگام چاپ کارنامه مدرسه مشخص می کند. کارنامه های ویژه مدارس همکلاسی می توانند حداکثر تا ۷ ستون داشته باشند که در هر ستون ممکن است علاوه بر نمره درس، رتبه دانش آموز در آن درس در کلاس و پایه تحصیلی خود و همچنین میانگین نمره آن درس به تفکیک کلاس و پایه نیز ذکر شود که آمار بسیار کاربردی و جالب توجه برای مدیر و دانش آموزان و اولیای آن ها می باشد.

    همچنین امکان تعیین ترتیب چیدمان دروس در هنگام ایجاد کارنامه مدرسه مدرسه توسط مدیر سیستم وجود دارد (یعنی اینکه مدیر می تواند مشخص کند کدام درس در کدام سطر از کارنامه مدرسه نمایش داده شود). همچنین امکان اینکه به طور کلی از ثبت نمرات یک درس در کارنامه مدرسه جلوگیری شود. به علاوه قابلیت محاسبه و ثبت خودکار نمره انضباط دانش آموزان با توجه به موارد انضباطی مثبت یا منفی ثبت شده برای دانش آموز در طول سال یا ترم تحصیلی توسط معلم یا مدیر از طرق گوناگون از جمله سامانه حضور و غیاب یا دفتر کلاسی الکترونیک و یا پنل مدیر، وجود دارد. همچنین می توان تعداد واحد دروس یا همان ضرایب مؤثر آن ها را که در محاسبه معدل کل نقش دارند، به راحتی تعیین نمود.

    معدل کارنامه نیز درصورت انتخاب مدیر در قالب کارنامه مدرسه، در ذیل کارنامه مدرسه نمایش داده می شود. همچنین میانگین معدل کلاس و پایه که معیار مهمی در تعیین سطح عملکرد هر کلاس و مدرسه می باشد، در همین قسمت قابل نمایش است.

    موارد ذکر شده تنها بخش کوچکی از امکانات بی شمار کارنامه مدرسه نرم افزار مدارس همکلاسی است. جهت کسب اطلاعات کامل تر در این خصوص می توانید با واحد فروش سامانه همکلاسی تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *